2021-08-19 76 views
馬鞍山出名係美食沙漠,家下應該可以有更多選擇了!今日去到西曬呢間小菜,外表冇乜特別都係似普通嘅小菜飯店,但坐低睇睇Menu,嘩選擇多到不得了!好多都係大排檔嘅菜式,唔知呢度做得夠唔夠鑊氣呢。今日一家人嚟食餐好嘅,希望滿意啦。先叫咗黃金蝦球,蝦球大大哥,炸到脆卜卜,配上黃金醬,好友鹹香味,配上彈牙嘅蝦球,好友鑊氣,好滿意呀!另外再食咗風沙茄子,茄子外脆內軟,配上香口嘅蒜頭粒,炸蒜粒,真係食完$1在$1 ,停唔到口呀。另外叫咗乳鴿,乳鴿愛皮脆肉亂,而且10分抵食。,由於有老人家,叫咗松露翠玉瓜炒魚柳,同菜膽雞。菜膽雞真係不得了,雞肉亂畫,個汁好味到不得了,忍唔住要叫白返嚟撈汁啊,另外松露魚柳翠玉瓜,上枱時熱辣辣,鑊氣十足。全部餸都令我好滿意,呢間店真係好適合一家大細嚟食晚飯啦!
好味!
Other Info. : 今次帶左老人家來,店員好照顧好細心,真係要俾過讚!
2021-05-31
好味!