2019-02-12 664 views
又比我係美食沙漠揾到清泉💞💞💞有間掋食高質日本餐廳🤘🏻🤘🏻🤘🏻牛油果🥑軟殻蟹🦀壽司 ($55)薄薄一層的牛油果片加上沙律醬,當咬落去時,牛油果與壽司飯溶埋一齊,好香好滑。而軟殻蟹亦炸得很酥脆,食落卜卜脆,十分好味👍🏻👍🏻👍🏻三文魚刺身($58)超肥美勁厚肉呀🥰🥰🥰食落去好有口感,魚生師傅切到好大一片,一啖都食5哂呀。食到個口滿滿肥美的三文魚,勁滿足😋😋😋燒三文魚頭🐟 ($38)我都好鍾意食燒物,呢款燒得剛剛好,不會太咸太乾。肉質好入味而且好滑。鰻魚炒飯($72)雖然賣相很普通,但食落非常香口。我之前食過很多鰻魚飯,D鰻魚粒係細到睇唔到,但呢個可望到一細片又食到鰻魚肉,不錯不錯😋😋😋如果可以大碟D就好啦🤭🤭🤭
又比我係美食沙漠揾到清泉💞💞💞
有間掋食高質日本餐廳🤘🏻🤘🏻🤘🏻

牛油果🥑軟殻蟹🦀壽司 ($55)

三文魚刺身($58)

燒三文魚頭🐟 ($38)

鰻魚炒飯($72)