(Non-member)
2007-06-17 9 views
我認識朋友之前在這店廚房工作,他說這店的毛利(利潤}很高.红燒雞丝翅.蚧肉翅.翅是假翅(素翅).價錢幾十蚊一碗,但如果你食二百幾蚊一碗翅,他們都是給很少真翅混合很多假翅這些真翅去別家酒家都只要幾拾蚊一碗唔信大家可以去食下,一定覺得好唔抵2佰幾蚊食呢d東西玉子豆腐又是搵笨,幾條菜加8粒玉子豆腐(成本1條只需1.30 1條開5-6粒)但賣成幾拾蚊,只是求其煮出來的個d懷石脆皮雞,古法秘方鹽焗雞根本無用心去煮,只是熱水浸熟隻雞,再上生粉水炸,之後好似整到好脆,其實只是食生粉所謂既日本黑豚肉只係普通大陸豬扒,個老細成日將d野食誇大話成本係貴cheap野扮貴野,d野食都不是用心制作,改個名來騙食客大家唔信真係可以去試下,試完上黎再評論
這些真翅去別家酒家都只要幾拾蚊一碗
唔信大家可以去食下,一定覺得好唔抵2佰幾蚊食呢d東西

cheap野扮貴野,d野食都不是用心制作,改個名來騙食客
大家唔信真係可以去試下,試完上黎再評論