2024-02-06 129 views
点解茶餐廳都寫食評,其實應該冇乜期望。重要喺一般的茶餐廳。所以今次喺因為個經典菠蘿油,一款冇可能難食的食物。。。而新間新檀香山茶記,居然可以做到。。一個似受潮的老婆餅,菠蘿包上面的脆皮同個包合為一個軟體🙈.我祇吃了5分I。因為真真吃不下了。好嬲佢令我浪費食物😤至於我点的米粉常餐,對一般茶記都冇乜大要求。不過,我的煎蛋五香肉丁米,肉丁少到祗有兩三粒。而湯米本身冇味,祇靠D罐頭肉丁🙄可以想像到味道 哈哈哈。。。。順便一提佢地服務,我点餐時,要求熱奶茶多奶後上。職員話可以。而當我order茶時,已講明喺米粉餐茶,再另加菠蘿油(有点謂口吧🤭好耐冇食,好想食嘛), 都有問菠蘿包是否熱的,答案是的。結果喺如上評述。。。。佢應該喺叮熱而吾喺焗熱,咁我忍吾住比D意見D職員,点解個菠蘿包用微波爐番熱,而吾喺用焗爐?佢哋話我冇講😖
2024-02-03