(Non-member)
一行七人叫了一個火鍋套餐, 原價1480, 此套餐內的食物可加可減, 由於得7個人, 所以減了幾樣食物, 減了之後, 一個操不純正廣東話的女待應計了一個價錢給我們..價值$1310, 我們同意彼, 她才去落order, 食食下, 伙記送來一碟烤羊架, 我們有懷疑是否套餐包埋的, 於是走去問個戴假髮的男部長, 男部長話是, 還double confirm 個餐是$1310, 點知埋單的時候, 張單是$16xx, 差左成三百幾蚊, 再問佢點計出來, 個不純正廣東話的女待應就羅左d 單出來, 話我地除左order左個餐, 仲額外加左食物, 仲羅左3張被人"tick"左野既order 紙出黎, 嘩...我地即刻呆左, 全晚食野, 除開頭落單之外, 全程無order 過野, 是不是明屈呀..?? 我地死人都吾肯比, 叫佢去check單, 佢行來行去, check 來check 去都話係我地order, 我地先後再問了3個部長, 擾攘左成45分鐘, 都仲未肯改番張單過黎, 攪到成台人都燥晒, 差不多12點都未走得, 個部長仲話check 緊係咪我地欺騙, 我地都吾係善男信女, 其中兩個企係身同佢地理論, 要呃都吾呃佢300蚊啦... 我地仲叫佢call 警察上黎, 跟住個部長以9秒9速度去改左張單, 最後以$1340 埋單...加左30蚊茶介, 真係一肚氣, 發誓以後都吾會去食~~~ 大家要考慮清楚