2012-02-16 16 views
星期六同班朋友渣車 周圍搵野食 , 個個都話去cwb食到悶 ! 我地就轉戰左去跑馬地 ~當然大約7點左右到達 !小食叫左個店長推介既自家制鵝肝法包 , 大廚 推介係由四種酒 整成 ! 頭盤當然食生蠔啦 ! 間餐廳做緊買一送一 , 最初以為係指定既生蠔 ! 點知原來 法 美 澳 南非 任選 , 平均一隻都係 $2x 蚊 抵到爛呀 ! 特別係Gillardeau 非常cream , 美國蠔就偏淡之後個Main 就叫左 黑豚朱 ( 店長推介此豬 食蕃薯同飲綠茶長大,非常有趣,而BB羊, 就是得30天大 ! )最後 店長 Kelvin 非常好人 , 我地就係叫了一個心太軟 , 佢竟然請我地3個,一人一杯雪糕 ! 抵讚 !

當然大約7點左右到達 !

雖然係買一送一 , 但 水準 都係一個字 正 !

相當流心 !
2012-02-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday
雖然係買一送一 , 但 水準 都係一個字 正 !
相當流心 !
  • 黑豚朱