2021-12-15 685 views
開心食壽司 唔開心食壽司 預約咗兩個月嘅午餐 撞啱琴日心情麻麻一心諗住開心吓 一開波已經唔對路 晨早個師傅竟然叫我哋遲半個鐘頭去 吓?! 從來只會客人轉時間 聽都未聽過會餐廳叫人改遲半個鐘 仲要係頭round (R爆頭)搞到我得返一個鐘頭食 都算 照去! 去到坐低食咗頭三件心知不妙 冇味嘅 魚仲要有渣 以為自己食都冇味 點知我都未開聲朋友已經出聲同師傅講”可唔可以濃味啲” 原來唔係我嘅問題 飯粒散嘅 唔掂 繼續食落去竟然12件壽司裏面冇一口有感覺幸福嘅味道 咁consistant 好嘢喎!明明話可以俾我準時走 最終都係要我趕佢哋上埋先勉強食得晒 都冇時間批評 嗱嗱臨埋單算 呢間嘢有啲料到 收$640你好唔好意思呀
呢間嘢有啲料到 收$640你好唔好意思呀