2012-06-24 110 views
之前試過再來一蛋, 好好味, 見佢原來做到會, 咁啱大夥朋友節日聚會, 唔想成日都係pizza炸雞, 就試吓問吓價。店主很有熱誠, 細心介紹各款食物的煮法和醬汁配搭, 就算我改單加單佢都不厭其煩幫我跟。凍食秘製糖心蛋: 朋友都好鍾意食, 不過我覺得係鋪頭即食味道更好, 不竟送貨1小時的車程影響咗蛋嘅溫度意式雜菜沙律: 估不到三色椒加粟米做沙律會咁好味, 醒胃之選, 我食咗2碗!!烤特色雞翼 : 因為等齊人嘅關係, 食嘅時候已經凍咗, 覺得同一般雞翼沒有太大分別 杏汁焗豆腐西蘭花: 喜歡杏汁的朋友都覺得好正好特別, 不過唔好杏汁的朋友就覺得杏汁味太濃到唔想食, 豆腐可能因運送關係變老咗雞扒配焗薯: 雞扒入味, 薯仔如再入味一點更正手撕雞: 好好味, 白芝麻好香蘇格蘭汁配燴螺絲粉: 我個人唔好沙律醬類食物, 但朋友覺得嗰蘇格蘭汁出乎意料咁好味, 成盤清哂醬汁豬扒: 朋友評語好味馬來喇沙什燴: 愛吃馬拉食物朋友話豆腐卜入味好正, 嗰汁送飯一流酒香燴巴西牛尾: 牛尾好淋好入味, 連軟骨味都出埋, 配菜紅蘿蔔又好甜芝士 白汁龍脷柳: 終於食到唔係厚粉嘅龍脷柳~席間朋友不停讚好味,所以身為搞手嘅我
雞扒配焗薯: 雞扒入味, 薯仔如再入味一點更正
手撕雞: 好好味, 白芝麻好香
醬汁豬扒: 朋友評語好味
芝士 白汁龍脷柳: 終於食到唔係厚粉嘅龍脷柳~

席間朋友不停讚好味,所以身為搞手嘅我都好開心~~

訂咗17人份量, 送去大埔都冇加埋運費, 自己另外買嘢飲買零食每人只係$100!!!
2012-06-23
Delivery
$75 (Dinner)
  • 凍食秘製糖心蛋
  • 意式雜菜沙律