2023-05-14 52 views
📍La Vista東涌怡東路9號灣景薈1樓106號舖今次來到東涌享受一個休閒午餐,選定了墨西哥菜,果然選擇無錯,好味。見到間餐廳已經令人有種悠然自得嘅感覺,我哋選擇了室內坐。點咗兩杯凍美式咖啡($70-HKD),好飲。Order咗一客維克拉魚斯烤魚片配香菜飯($248-HKD),個魚好好味,個醬汁帶有蕃茄味道,酸酸甜甜,配埋個香菜飯好開胃惹味,份量都算大份。另外亦order了一份煎餅,選擇了雙拼餡料,豬肉碎同磨菇($158-HKD),成個煎餅都好好味。賣相已經好吸引。咬一啖滿口充滿材料,好滿足。配上酸甜嘅蕃茄醬,sour cream,好好味呢。🤤一定會再光顧呢間餐廳,因為想試佢嘅夾餅粟米卷呢🤤
📍La Vista
東涌怡東路9號灣景薈1樓106號舖

見到間餐廳已經令人有種悠然自得嘅感覺,我哋選擇了室內坐。

點咗兩杯凍美式咖啡($70-HKD),好飲。

一定會再光顧呢間餐廳,因為想試佢嘅夾餅粟米卷呢🤤