2017-07-06 291 views
同朋友慶祝生日,想搵間氣氛同修改都唔錯既餐廳。咁岩有朋友住呢頭,所以佢就介紹左呢間餐廳叫我試下。義大利紅醬水牛芝士薄餅+挪威煙三文魚片+西班牙黑毛豬火腿片煙三文魚片同埋黑毛豬火腿片鋪滿個PIZZA,都算足料,特別個煙三文魚片好新鮮。蕃茄醬同芝士令成個PIZZA既味道幾清新唔會太漏。軟殼蟹橙心蕃薯片紫薯蓉意大利飯鐘意食紫薯既人一定要叫呢個。D紫薯蓉連埋D飯一齊味道甜甜地,,而且個飯口感唔錯好煙韌。軟殼蟹炸得好脆,同啲飯夾埋幾特別。脆炸薯條糖芥末醬薯條薯味極重,一食就知真材實料,而且佢落左少少鹽令到個薯味更突出。加上個糖芥末醬入面有D香草,同個薯條好夾!蘋果蜜:杯蘋果蜜一D都唔會覺得好甜,蘋果味清新,仲有粒粒果肉可以食,係唔錯既選擇。Snowball 呢杯Snowball好有特別,佢將青檸汁、7喜、同荷蘭既蛋王酒溝埋一齊。飲落唔會好重酒精味,青檸汁同個蛋王酒都幾夾,值得一試。總括黎講,靈魂係一間用心小店,每度菜都好用心,值得一試。

義大利紅醬水牛芝士薄餅+挪威煙三文魚片+西班牙黑毛豬火腿片

軟殼蟹橙心蕃薯片紫薯蓉意大利飯

脆炸薯條糖芥末醬

蘋果蜜:

Snowball

總括黎講,靈魂係一間用心小店,每度菜都好用心,值得一試。