2019-03-16
#微酵烘焙 - Share le pain (銅鑼灣)銅鑼灣告士打道280號世貿中心2樓207-208舖-----😏呢間share tea旗下ge台式麵包鋪登錄左銅鑼灣世貿一段時間😝B仔想試好耐~第一次食 揀左個簡簡單單ge選擇-核桃提子麥包($8)實物得一個拳頭👊🏻咁大 本身覺得幾貴 點知咬左一啖之後就改變左我諗法啦😂佢唔係普通ge提子包 唔係包同提子混埋一齊 而係提子同核桃擺曬係中間 食包無數ge B仔都係第一次食咁ge提子包 幾特別😋提子乾粒粒都又甜又大粒 而且超級超級超級多...😂從來未食過咁多提子ge提子包...核桃雖然無提子乾咁多 不過香脆可口 一樣好好食~😝唯一美中不足係包ge質感唔夠稠密 空氣感重左d 食落飽肚感不足~--👉🏻總括黎講~雖然包ge質感有改善空間 但整體味道配搭得當😋所有材料都好高質 而且比得大方 提子乾多到嚇一嚇 8蚊其實一d都唔貴😊下次會想返黎試其他包-----👶🏻B仔整體評價:9/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:9/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:外賣yo👶🏻B仔味道評分:8.5/個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:9/10個👍🏻-----跟住我一齊吞食香港啦!#swa
銅鑼灣告士打道280號世貿中心2樓207-208舖
👶🏻B仔整體評價:9/10個👍🏻