早排收到傳單知道山林道開左間新嘅牛涮鍋,見價錢幾抵,不用三百蚊就可以任食A4和牛,今晚一於同老公來會一會佢就係尼間熊本牛涮鍋喇!位置在高xx火鍋樓上二樓,要在側面行仔行入的商業大廈搭電梯上的,按2字啊!90分鐘自助放題價錢由$158-298,預先訂位及讚好他們的Facebook專頁更可以$58享用4款刺身及4款新鮮海鮮,價錢實惠👍🏻👍🏻👍🏻環境雖小但尚算整潔舒適,坐位不會擠迫,感覺不錯😊😊😊用燈泡💡點綴環境,簡約時尚,亦增添了一份浪漫💕嘅感覺😍😍😍10-20人更可選擇包房,環境不錯,而且私隱度更高😊😊😊湯底我地揀左木魚昆布湯同蕃茄薯仔豚肉濃湯,昆布湯比較清,而蕃茄薯仔豚肉濃湯就真係好香濃足料,仲有一粒粒嘅薯仔喺裏面👍🏻👍🏻👍🏻肉類方面首先點左牛肩胛同豚肉,兩款都切得好薄,肉味濃,質素已相當不錯了😋😋😋跟著試美國頂級牛小排,尼款雪花❄️比較平均,亦係我最喜歡💕嘅,肥瘦均勻,牛味好濃🤤🤤🤤尼款就係最靚嘅日本🇯🇵A4和牛,油份比較高,真係有入口即溶嘅感覺,估唔到尼個價錢都可以食到咁高質嘅和牛,真係好驚喜☺️☺️☺️另外本人十分推介尼個日式㗎喱飯同蝦丸,蝦丸又脆又鮮味彈牙,㗎喱濃度剛好,真係好有誠意👍

環境雖小但尚算整潔舒適,坐位不會擠迫,感覺不錯😊😊😊

用燈泡💡點綴環境,簡約時尚,亦增添了一份浪漫💕嘅感覺😍😍😍
10-20人更可選擇包房,環境不錯,而且私隱度更高😊😊😊

另外本人十分推介尼個日式㗎喱飯同蝦丸,蝦丸又脆又鮮味彈牙,㗎喱濃度剛好,真係好有誠意👍🏻👍🏻👍🏻

自助配菜方面亦非常多選擇,有多款蔬菜🥬菇類同丸類,仲有水餃🥟,豆腐同麵類,特別推介蝦滑,鮮味彈口,有水準👍🏻👍🏻👍🏻

飲品亦有不少選擇,仲有自家製涼茶,味道不會太甜,不錯呢😍😍😍

雪糕🍦係Haagen-Dazs,有四款口味,但我已經飽到食唔落了😂😂😂,下次一定要留肚食😬😬😬
Type of Meal
Dinner