2024-12-05
平時對於日式放題都無咩期望🤓,就係無期望就令人有驚喜😃👍🏼!呢間日式放題平日放工時經過見到成日都排隊🤓,今次同事生日就近近地揀咗呢間食生日飯👍🏼🎉。我哋揀咗星期一夜晚,6點準時到,店內已坐了一半客人😃😃。事不宜遲同事已經叫咗好多熱食:包括牛舌等燒烤物!當然少不了要叫啲刺身,同埋叫咗一打生蠔🦪🤓,估唔到上菜非常之快,勁有香港人速度😂!當生蠔上到枱嘅時候,我哋全台忍唔住哇哇聲😂🎉!生蠔非常大隻食落口亦都係好新鮮👍🏼!絕對驚喜驚喜。encore 左3次😆😆!其餘重點講吓,佢有任飲嘅清酒、啤酒有日本Sappore, Whisky , 梅酒同埋其他有牌子嘅飲品,絕不稀場😎!真係喺一般日式放題咁嘅價錢好難見到。😍除咗生蠔新鮮之外其他刺身款式亦都好多,同時燒烤嘅食品質素亦都唔錯尤其是佢個烤蝦,size 唔細又有蝦膏,我哋都有encore。✌🏼詳細食咩唔特別講啦🤓,因為我哋實在叫得太多嘢食!😹如果想試日式放題,呢間絕對可以一試,食過可能都會想再encore🗣️🗣️。其餘都講吓佢嘅服務,上菜快,服務員態度OK。我地5個人座位都尚算唔迫,唯一係廁所要去上返2樓商場。但係呢啲都冇所謂。🤟
我哋揀咗星期一夜晚,6點準時到,店內已坐了一半客人😃😃。