朋友提議之下去左呢間餐廳食晚餐,餐廳地方唔算大,但老闆好親切,係睇緊食咩既時候都會推介啲菜式比我地,對餐牌有疑問都會詳細講解,食物有驚喜,每一樣野都好靚,味道好好下次都會再去!手撕豬肉底下嘅麵包係可以揀味道,有芝士、芝麻同原味,個外邊係脆嘅,入面比較軟身,手撕豬肉濃味,旁邊配左青蘋果沙律,食落冇咁膩波菜蝦肉卷意粉意粉嘅質地有少少似千層麵,而裏面包住啲菠菜同埋一啲細細粒嘅蝦肉馬鈴薯糰比較特別,唔似一般食開嘅意粉,有少少煙un既口感,下面個汁底就有啲似卡邦尼黑松露帶子意粉非常之濃味嘅意粉,好濃郁嘅黑松露味,意粉嘅軟硬度適中唔會太淋棉花糖朱古力朱古力偏甜小小敲我!底下嘅係Brownie,敲出黎既係類似白朱古力同牛奶嘅混合,幾得意嘅甜品,可以玩又可以食紅酒燉洋梨個梨係好濃肉桂一味,而且係燉到好淋,食落去幾有特色Affogato平日期間限定,睇落好似甜品,其實係飲品個餐牌,將個特濃咖啡倒落啲雪糕到,將啲蛋糕放埋入去食既,味道好香,有啲似Tiramisu雖然餐廳菜式唔多,但都各有特式,我本身比較小去類似既餐廳食飯,覺得好有驚喜
,每一樣野都好靚,味道好好
下次都會再去!

朱古力偏甜小小

紅酒燉洋梨

個梨係好濃肉桂一味,而且係燉到好淋,食落去幾有特色