2018-09-29 308 views
今日夜晚去到葵芳新都會廣場,見到好多餐廳夜晚九點後都已經閂門,但呢間但馬屋就營業到11點半,而且仲要係任食火鍋放題,就即刻攞飛試吓先啦。呢度係有唔同牛肉價錢嘅選擇,我選擇咗$179最平嗰一款,另外每人可以有自選火鍋,我地揀咗麻辣同埋美肌湯底。其他火鍋配料就可以喺外面隨便拎,應配料嘅地方都充斥着雪霧,令人覺得好新鮮,簡單嘅配料都有,例如各式丸類,蔬菜類,菇類,粉麵類,選擇都好多㗎!飲品方面,有唔同種類嘅罐裝飲品,例如可樂,雪碧,烏龍茶,仲有自家製嘅香茅蜜糖茶,呢個飲品真係好有特色呀!講到最有驚喜嘅,一定係佢嘅甜品啦,估唔到呢度竟然有哈根大師嘅雪糕無限添加,今晚我哋食到嘅味道有四款,包括花生醬味,曲奇味,牛奶拖肥味,仲有咖啡味,食多幾球真係抵返晒!

美肌湯底
麻辣湯底