2018-04-24 120 views
今日聽女朋友介紹,黎到豐利中心工業區,樓上鋪食韓國餐,估唔到工業區入邊有一間咁嘅韓國餐廳喎,而且睇嚟入邊都幾多人食飯。一入到去店員好好的招呼,感覺都唔錯。試咗個炸雞,原來配上蛋黃醬真係非常之好食,外脆內嫩。超級有驚喜,因為我早前試過其他的,留下左壞印象,今次算係正式改觀了。睇到個mon show有新野食,我發現店家都很喜歡創新,唔會來來去去都係個幾款,因為限定既食品都係餐牌無既,再試咗個日式吉列豬扒咖喱飯,同樣咁好味呀(相都唔記得影),豬扒炸得非常脆,入邊有肉汁流出黎,日式咖喱嘅味道卻唔會好辣小朋友都可以食。另外再加一個鐵板燒雞肉豆腐配韓式醬汁,非常惹味,而且汁係甜甜地。
一入到去店員好好的招呼,感覺都唔錯。

Other Info. : 食品係好好,店鋪內油煙有點大,建議抽氣確實要做好。
2018-04-24
$150 (Dinner)
  • 鐵板燒