2023-01-28 134 views
有日係石峽尾探完朋友後想搵下有無咩糖水食,就上網search到依間都幾多好評既糖水小店,於是我同朋友就特登行黎試下啦!店鋪位置位於石峽尾較入既地方,但都非常易搵。黎到之後先知道原來依間係主打椰子類既甜品,而且主打健康同天然,太適合又想食甜野又怕肥既我🫣店鋪出面已經擺左好多款甜品,真係好難簡!最後我同朋友簡左一款甜品,一款飲品,咩都試下😛✨芋泥鮮奶桃膠小丸子 由於我係芋泥控,所以一見到依個已經心心眼😍當見到碗糖水時已經覺得好驚喜,因為真係好大碗好足料!一碗有好多桃膠同小丸子,每啖再加埋芋泥真係好夾好滿足!同埋成碗糖水都唔會過甜,味道岩岩好,唔會話食完好滯好漏,我個人覺得足料到真係可以當一餐食都可以🤭👍🏻✨紫薯芋泥西米露依個就係飲品黎既~都係同佢地一碗碗既糖水一樣十分足料,飲落去已經吸到好多芋泥😂紫薯味同芋泥都配合得剛好,而且都係天然味道唔會係d假味🫠味道不太甜,凍冰冰都好快飲哂總括而言依間糖水小店十分足料,而且主打健康天然,味道都唔會太甜,值得一試👍🏻

✨芋泥鮮奶桃膠小丸子

✨紫薯芋泥西米露