最近帶小朋友去歷奇公園玩,玩完之後試左呢間茶店。連續幫襯左兩次,試過4杯飲品質素都唔錯,想推介一下支持小店。芝士芒芒好大杯,香濃芒果味,同芝士好夾,好飲芝士奶蓋大紅袍奶茶淡淡大紅袍茶味,芝士奶蓋好味,都幾夾幾好飲,鍾意大紅袍茶嘅人可以一試金鑽菠蘿果茶買完先知原來係茶,起初仲擔心會唔會唔夾,估唔到好夾,好驚喜,飲到新鮮菠蘿肉,又唔會太甜芝士Oreo 朱古力飲品加芝士奶蓋,上面有啲Oreo脆脆,如果就咁飲驚喜唔太大,攪勻一齊飲好飲好多,建議呢杯買咗盡快飲,啲曲奇脆脆浸淋左無咁好味原諒我幾次都掛住飲無影相下次補返之前未聽過呢間嘢,原來深水埗、新蒲崗都有分店,良心小店,店員好有禮貌,價錢合理,作為慈雲山街坊,要多多支持一下!

芝士芒芒

好大杯,香濃芒果味,同芝士好夾,好飲

芝士奶蓋大紅袍奶茶

金鑽菠蘿果茶