2021-05-15
終於食到Jacomax啦!!! 呢間餐廳係由兩位意大利人合作開辦, 等我地可以食到正宗意大利菜! 之前經過成日見到好多人排隊, 今晚一於早d去拎位, 平日晚上6點左右去到, 有得直入炸魷魚 $88份量都唔少, 魷魚屬偏細隻, 新鮮炸起上台, 炸粉薄薄一層, 魷魚亦好彈牙, 配埋沙律醬食真係好好味, 送酒一流嘅小食蒜香蕃茄辣椒大通粉 $138好香濃嘅蕃茄味, 大通粉煮到岩岩好, 好有咬口! 而且入面充滿咗蕃茄汁, 十分唔錯!! 落單時店員提醒話會有d辣, 建議我地小辣, 點知食左1d辣都冇! 下次可以食番正常川秀三文魚子遇上西西里檸檬啲皮 $208Pizza批底相對薄身, 烤到批邊好脆!!! 上面鋪有三文魚子, 青瓜, 芝士同埋少少檸檬皮!! 加埋一齊食又幾match, 幾fresh!! 食到青瓜嘅時候增添爽脆口感, 好正好好味呀! 下次會想試埋佢最signature既藍芝士蘋果片薄餅~~全部飲品都有8折! 我哋叫左Grolsch 啤酒, Lemonade同埋Fresh lime soda埋單時7點幾見到出面長長人龍, 果然人氣高企嘅餐廳!
炸魷魚 $88
蒜香蕃茄辣椒大通粉 $138
川秀三文魚子遇上西西里檸檬啲皮 $208
全部飲品都有8折! 我哋叫左Grolsch 啤酒,
Lemonade同埋Fresh lime soda
埋單時7點幾見到出面長長人龍, 果然人氣高企嘅餐廳!