2016-12-07 150 views
西營盤第三街近年來真係開左好多特色餐廳,今次就試左間西班牙餐廳!Pluma handburger ($82)用左海鮮醬醃製黑毛豬,肉質好淋身而且好juicy,個包亦唔好普通既漢堡包而因饅頭,饅頭都好鬆軟,好味!Hanger beef ($158)呢個真係必叫!牛排五成熟好軟熟,聽廚師講個秘訣係用左好多牛油去煮,所以香味十足,加埋幻滑既蘿白蓉同焦糖化左既洋蔥,完全停唔到口呀呢個!Sangria ($65)呢個sangria 好特別,平時出邊個啲只不過你好飲紅酒加水果就算,但呢個加左橙汁同某幾款酒,味道上甜啲易入口,但感覺會豐富啲,好飲!仲食左幾樣野食,overall 啲食物都好好味同特別,有少少fusion,同埋細細碟,一路傾計一邊送酒就一流!
Pluma handburger ($82)
Hanger beef ($158)
Sangria ($65)
  • Hanger beef
  • Sangria