(Non-member)
2007-02-28 8 views
驚喜,一定再來早排睇完電視介紹,心思思一早就想黎試,不過都冇帶太大期望,因為本人要見客關係,經常都o係酒店解決三餐,食物同服務都有保證,不知不覺又拿此餐廳來比較.先試Caesar Salad-$43蚊,味道同酒店冇分別,仲配埋煙三文魚,超值!再試生蠔-$62蚊半打?落超巿買都唔得la!味道比較creamy,亦都好新鮮,抵!到主菜New York Fish & Chip-$71蚊,入口軟滑,D炸漿貼實D魚肉,有水準,好過上次o係酒店食乾曾曾,另一個主菜辣椒鮮蝦麵-$67蚊,一D都唔辣,D蝦好普通,寬條麵就OK,個忌廉汁就最正,撈多個麵都食得哂!環境方面有室內又有戶外,戶外係吸焢區,o岩哂我o地D被政府趕絕的煙民!服務方面每個侍應都好有禮貌,個經理亦有個來問D食物意見,但最好都係個帶位,有笑容又細心講解有乜湯乜廚司推介.唯一要挑剔就係D咖啡好唔掂,同酒店冇得比.總括來講,以o甘o既價錢同服務可以話超值,下次唔駛見客定帶埋D屋企人來試多次!
驚喜,一定再來