2016-12-20 4102 views
聽朋友講,旺角有間隱世火鍋館,所以同女朋友去試下,本來訂左6:30,點知我地两個5:45就到左,服務員都親切帶我地入座雖然两個人,但最後決定豪食,點左象拔蚌刺身:鮮甜,抵食,588一條,絕對超值,刺身落鍋两食,並將內臟加入湯增加鮮味,令湯底超甜,配泡飯食,一流鯊魚骨花膠湯底:非常足料,豬手,雞腳,同花膠,絕對無得輸,個湯底夠鮮,無味精,加埋點左既象拔蚌,哇两個字鮮甜聖子:非常新鮮,鮮甜,係餐廳食到38隻,非常抵本地牛:油花平均分佈,屬於中上冬瓜:咁鮮甜既湯底,加冬瓜一流,吸引晒湯既味道服務員招呼好好,會主動過黎幫忙將鍋入面既油泡整走,同介紹不同食物餐廳外觀似茶餐廳,起初以為無料到,點知食完證實左點解我朋友話呢間係隱世餐廳,下次決定再call朋友黎捧場

雖然两個人,但最後決定豪食,點左

两個字鮮甜

聖子:非常新鮮,鮮甜,係餐廳食到38隻,非常抵

本地牛:油花平均分佈,屬於中上

冬瓜:咁鮮甜既湯底,加冬瓜一流,吸引晒湯既味道

真材實料xo醬
象拔蚌