2016-09-14 210 views
好久沒行到廣東道,有點肚餓,行至近生果店附近,有位呀姐問係咪食飯,不停推介,但無意發現有店新開,本人鍾情日本菜,所以推卻姐姐介紹,決定往4樓上,一入去,嘩得一 二檯人,唔慌好食??但有位人兄用日本打招呼。。嘩日本廚師,勁!決意坐下,提起餐牌,價錢,當然會稍貴,但荷包有少少錢,試下無仿,坐下叫了 沙律, 壽司,而海鮮燒更是店長推介,五百幾2人前,有鮑魚,蝦,扇貝,蠔,全都新鮮,冇花假,整間店環境最好之處是有露台,浪漫坐下都幾正,可惜我唔飲酒,眼見酒牌都好多選擇,下次下次或者試試 因駐場經理介紹,此間浜燒名字意思是海鮮燒烤意思,其實餐牌仲有好多食品,不如你地自已試試