2015-02-27 133 views
印象中應該係第二次黎, 地方窄無所謂, 如果食物質素keep到都仲ok, 但今次食物質素真係令人相當失望(雖然價錢算抵)!!份招牌千層面同個酥皮湯得個飽字, 入口質感欠奉, 外表雖然可以, 但一試就。。。唉。 。 。飲品越來越淡,好地地一杯奶茶就只飲到水溝糖, 小食刺身唔新鮮, 西蘭花十分普通,賣相不佳。。。唯一令我有點安慰既或者只能係薯蓉, 雖然味道普通, 但外觀仍做得相當有層次不過今次我驚恐既程度真係大過驚喜好多😅😅上碟時發生了一段小插曲, 即係咁, 等左好耐都未有食品到, 後來查知原來俾錯客, 店員知道後竟然從人地張枱原碟直接搬番去我面前, 份食物當時已經有明顯“傷痕”, 果一刻除了苦笑還可以怎樣?! 如果唔介意迫d, 接受到食物質素普通, 價錢ok, 而最重要係同店員們一樣有足夠既接受能力, 呢度都還可以既😶
2015-02-25
Type of Meal