2021-06-23
驚艷😳巴斯克芝士蛋糕😳小編之前都有介紹呢間曲奇~勁大塊 足料 煙un , 但就比較甜 所以要配返杯熱茶享用🥳 經過見到佢有個類似芝士蛋糕既物體.. 有張紙包住..就好似現時流行個款芝士蛋糕?!心諗...冇理由係芝士蛋糕既🤣走埋去問下店員🤓原來真係巴斯克芝士蛋糕 仲要佢既地曲奇做底🍪咁特別既 當然要買黎試試啦~首先 店員包裝好 一接過手... 好重手😳打開已經聞到陣陣芝士味...切開佢..中間係軟心既芝士.. (小編不是芝士控都覺得好食)每一啖都係芝士, 但又唔會好漏🙀 但就建議佢個曲奇底可以做厚少少, 因為軟心芝士既關係, 曲奇濕左, 唔太食得出曲奇🍪整體超驚艷!!!! 真係好好食!!! 真係估唔到曲奇店賣埋巴斯克芝士蛋糕仲要咁好食😳值得一試✨🍰 $60📌Cookie DPT @cookie.dpt 📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海洋中心3樓Kiosk 9📍銅鑼灣希慎道33號利園一期2樓204號舖
小編之前都有介紹呢間曲奇~
心諗...冇理由係芝士蛋糕既🤣
咁特別既 當然要買黎試試啦~
首先 店員包裝好 一接過手... 好重手😳
打開已經聞到陣陣芝士味...
值得一試✨
🍰 $60