2019-06-17
上網搵到間土耳其cafe,新開張好得意,係馬灣環境好靚,拍拖去岩曬,一定要影相打卡約左朋友上黎試下。 呢度係主力土耳其菜教學 location一啲都唔難搵 見佢地仲有好多親子教學課程,$500一位,下午黎會比較好,因為教3個鐘,時間都幾長,亦都唔算貴入到去好有feel, 燈光同埋裝飾都好有異地風格,店員仲好熱情咁款待我地,整體感覺好親切。黎到坐底後可以先叫野飲,見到 餐牌有好多選擇。飲品都有好多種,我地選左土耳其咖啡,個擺盤好靚,飲落都唔差,仲有好多特色未見過既選擇。另外我地食左土耳其素雞轉轉非常濃郁既味度,令我好開胃,賣相都好靚, 感覺上呢啲都係平時一般有嘅材料,但味道同一般完全唔同, 因為佢有種特別既 調味料,fresh得黎好惹味。唔會太膩 有種好清新好fresh嘅感覺。係意想不到嘅效果,好好食。全碟菜都好夾。價錢真係唔貴,下次都會再黎.同埋係葵芳搭NR332就黎到,好方便呀
環境好靚,拍拖去岩曬,一定要影相打卡