2024-06-22
{騸牯肉肉打邊爐 - $400/人頭}成日去果啲吃到飽任食邊爐雖然都係本麻甩精選,不過有時都會覺得趕頭趕命,而且都唔平!呢間可以單點嘅高質靚牛專門店,有超正嘅騸牯肉肉食,仲可以慢慢坐慢慢食,係可以發揮打邊爐療法到極致嘅好餐廳!今次幾個麻甩主力食牛,碟碟都正嘢!必提嘅係「牛腩心」,牛腩就食得多,原來牛腩心淥3至5秒就即刻食得,而且肉味超級香濃,我地每次黎都必點!另外牛挽手都超正,牛挽手好少地方有得食,其實係牛嘅前腿同胸之間嘅位!重牛香,又有點煙靭,係愛牛者必食之選!我地仲叫左鮮牛脷、牛心頂、金錢肚,每一樣都超正!呢度嘅服務態度好,講真雖然成日打邊爐,但係有時邊樣要淥幾耐先唔會嘥咗啲靚牛真係未必知,呢度嘅店員會好用心咁樣話俾你聽點淥最正!值得加分!美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #潮牛莊火鍋 (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道23號金馬倫廣場2樓A號舖
美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍
📍 #潮牛莊火鍋 (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道23號金馬倫廣場2樓A號舖