2018-03-02
今日同男朋友慶祝紀念日,所以去咗呢間高級餐廳慶祝一入到大廈,就見到呢間餐廳有私家𨋢餐廳環境開揚浪漫,啱曬今日既氣氛我特別喜歡呢張枱布,令餐廳既感覺變得更加高貴午餐既價錢又合理,包甜品呢!女孩子的最愛今日我地決定豪食每人加28蚊就有一杯白/紅酒🍷黎到oyster house當然要試下食oyster啦哇!呢到啲紐西蘭生蠔果然高水準,有淡淡既海水味,蠔肉好清甜,下次黎既話一定要再食過頭盤係三文魚沙律配蛋黃醬,侍應會即場加黑椒餐湯係蔬菜湯第一個主菜係鱸魚配忌廉牛油汁,啲汁好濃郁,同鱸魚好配合呀第二個主菜係牛柳朳配松露燒汁,一上碟我地已經香噴噴既牛朳味我地order咗五成熟,肉質軟熟,多肉汁,我最鍾意呢個主菜甜品就係homemade blueberry mousse, 甜度適中,清甜,為整個午餐畫上一個完美嘅句號
一入到大廈,就見到呢間餐廳有私家𨋢 餐廳環境開揚浪漫,啱曬今日既氣氛 我特別喜歡呢張枱布,令餐廳既感覺變得更加高貴午餐既價錢又合理,包 甜品呢!女孩子的最愛 今日我地決定豪食每人加28蚊就有一杯白/紅酒🍷
黎到oyster house當然要試下食oyster啦哇!呢到啲紐西蘭生蠔果然高水準,有淡淡既海水味,蠔肉好清甜,下次黎既話一定要再食過 頭盤係三文魚沙律配蛋黃醬, 侍應會即場加黑椒 餐湯係蔬菜湯 第一個主菜係鱸魚配忌廉牛油汁,啲汁好濃郁,同鱸魚好配合呀 第二個主菜係牛柳朳配松露燒汁,一上碟我地已經香噴噴既牛朳味我地order咗五成熟,肉質軟熟,多肉汁,我最鍾意呢個主菜 甜品就係homemade blueberry mousse, 甜度適中,清甜,為整個午餐畫上一個完美嘅句號