已經去過幾次,次次都有再想去的衝動,點解?因為店家的友善同用心。小店標榜全部用上靚材料,不加味精烹煮,全部給你真實鮮味,店家非常健談,很有親切感呢~叫了咖哩魚同炒flat noodle,啲魚入口即融架!亦好足料同有充足蔬菜~近來愛上pad see ew,也就是炒flat noodle,寬大的粉好有口感,正宗的話會好煙靭,呢到亦做到呢個口感,雞肉亦處理得很嫩滑,食完果真唔口渴~當然還有我最愛的泰式奶茶泰式炒肉碎都真係泰菜一個重要的菜式,亦是高水準~肉炒得粒粒分明,調味正點辣又有一點,配白飯自己食一碟絶對無問題!然後!個椰子雪糕係我係香港食過最好食既!講幼滑又真係好滑好醇厚的質感,甜又唔會好甜,量又非常足,加埋海底椰粒、椰肉、花生一齊食口感咬勁十足~為左佢我回光顧率絶對100%

Pad  see  ew

泰式炒肉碎

椰子雪糕

$80 (Lunch)
Pad  see  ew
泰式炒肉碎
椰子雪糕