2018-10-22 96 views
同個同事去完TST 見完客去完Happy Hour 見有D 肚餓就一齊去埋食飯簡簡單單咁唔想諗就去左對面粵海酒店既千上食日本野其實我地唔留意又真係好難發現呢間野去到人小小 好岩傾下計我地2個叫左個和風蟹籽沙律味道OK 都唔會有咩特別好食同唔好食haha一個小小刺身Set好鐘意食個牡丹蝦 好見有粒粒籽的三文魚唔係個D 薄薄既 當然唔可以同5星星既日本餐廳比較 但至少口感不錯燒牛肋骨, 我覺得幾好食 係有BBQ 既味道, 唔會太熟岩岩好特別推介一定要點個汁 個人覺得會更香加洲卷, 都係正正常常 個人鐘意食沙律醬 如果沙律醬可以再多D 就岩哂我口味再叫多左個炒飯 (其實我地真係食唔哂, 但唔知點解就叫左喇)有D surprise 個炒飯係幾香 飽都忍唔住食左碗 粒粒炒飯黎架叫左枝asaki (如果想飲Sake 既呢到都有得飲, 不錯)再食埋個甜品ice-cream 就飽到又係捧住個肚走重有盒炒飯打包性價比高的一間餐廳
簡簡單單咁唔想諗就去左對面粵海酒店既千上食日本野

其實我地唔留意又真係好難發現呢間野