2019-04-22
我不嬲都好鐘意食放題架!坊間咁多間,有時都好驚會中伏,咁岩係觀塘,朋友又想食,就入左去嚕!如果7點前離坐,一個人$200都吾使,實在係抵到爛啊🤤🤤!哩間放題店擺係出面既小食都幾多,例如木耳啊芽菜啊沙律啊湯果d,仲有吾少甜品同野飲選擇!👹👹有刺身,壽司,一品同燒焗料理,卷物,天婦羅等等!放題既重中之重一定係佢個刺身!哩間無論上碟同質素都好出色!三文魚好滑好香,叫幾塊真係黎幾塊,吾會呃單🙈🙈甜蝦都好大隻🤪🤪鮮甜到不得了!鮑片好值得推介下!另外,哩度既燒物都做到好好,燒牛舌,燒蝦,翠玉瓜等等,調味好香口,都幾重支然粉味💖💖燒菠蘿都勁甜,正中我下懷😍😍炸物都吾會好厚粉同擺到凍哂先上,黎到果陣熱辣辣!真係食到爆倉都願意🙈真係無去錯哩間放題店,環境坐得舒服,野食都吾錯,推介大家去試下!