2021-04-23 1224 views
放假同阿妹嚟咗堅尼地城鬆一鬆,阿妹之前同朋友嚟過呢間餐廳食過覺得好正,所以我哋今次又黎過因為閒日嘅關係,舖頭都唔係有好多人,午餐嘅套餐只係$118,包一個主食,餐湯或沙律再加甜品我哋兩個都揀咗牛扒餐,一個飲餐湯一個食沙律,咁我地就可以share 食餐湯係蘑菇湯,個湯好傑身,入邊全部都係打爛嘅蘑菇,我個人就覺得麻麻地沙律方面,係出去自己夾一碟既,款式有好多種,我全部都夾咗少少嚟試,有芝士蕃茄,西蘭花,紅菜頭,火箭菜,茄子,青椒,蘋果,火腿等等,感覺好健康,因為好少機會可以一次過食咁多種蔬菜但係唯一唔好處係啲沙律全部冇蓋,感覺唔夠衛生塊牛扒都算厚身,但你係肉味唔夠濃,我叫左五成熟,但上枱時我感覺差不多熟晒,薯條超好食,個甜品係焦糖燉蛋,個燉蛋好香好甜好滑,正嘢飲方面需要另外加錢,我就叫咗一杯熱咖啡,味道算係好一般
但係唯一唔好處係啲沙律全部冇蓋,感覺唔夠衛生

嘢飲方面需要另外加錢,我就叫咗一杯熱咖啡,味道算係好一般