2022-08-09 445 views
星期日跟老婆去了坑口配眼鏡,  經過商埸無意中看這間餐廳, 給它門口的大玻璃吸引, 玻璃後有廚師燒緊鰻魚, 還是用炭燒架 食指大動, 流晒口流, 我同太太都係鰻魚控, 即刻回想還可以在日本旅行食鰻魚飯的情景, 好懷念呀時間還早, 可以唔使等位就入得, 正!!鋪仔細細, 環境都唔錯, 日式裝潢, 都幾有空間感 我同太太分別叫了鰻魚3食和鰻魚飯, 試一試有無日本既味道先😂😂先黎是醃漬酸甜爽口好開胃, 面豉湯正正常常太太的鰻魚3 ($88)食的賣相非常之靚, 所以就相機食先啦  CP值很高, 何為3食呢: 1.原味鰻魚飯 .2 原味鰻魚飯放進湯食. 3 加芥末食,  唯獨好像不似炭燒...炭燒鰻魚飯($99): 這個不得了,  十分香炭燒味, 就係岩岩在門口看到師傅即埸燒出來的,  鰻魚外脆內嫩  ,鰻魚油脂味香濃,  味道恰到好處, 呢個價錢來說, CP值都高雖然始終唔及名古屋好味, 但整體都不錯, 下次會再試下其他小食..
玻璃後有廚師燒緊鰻魚, 還是用炭燒架

時間還早, 可以唔使等位就入得, 正!!
鋪仔細細, 環境都唔錯, 日式裝潢, 都幾有空間感

先黎是醃漬酸甜爽口好開胃, 面豉湯正正常常

2022-08-07
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)