2021-10-29
一早入黎元朗揾朋友 想揾間cafe坐低傾下計 亂打亂撞就入左黎呢間8cm Café😙😙😙裝修用左好多綠色及植物元素 感覺心曠神怡👍🏻 一入去就見到最入面有幾張高枱 對於自己 係高枱食早餐一直都係好享受既事情 情意結呢啲野好難解釋😂 不過就較近廚房 所以相對比較吵All day breakfast- 黎cafe 唔係唔水嗌嗰all day呀? 全部都正堂發揮 香草腸仲有肉汁 要表揚一下 沙律🥗菜新鮮 略嫌麵包未夠脆 Egg 🍳 Benedict- 蛋温度同熟度都控制得好好 只係配料只要芝士🧀 食落有啲單調😅 如果比返塊火腿或煙三文魚 會好好多👌🏻飲品要左杯latte and green tea latte 拉花靚😍 如果温度再熱少少🤏會好啲 好快就凍晒😇