大商場有良心靚裝日本店係屯門人嘅幸福啊!(非屯牛唔好在Aeon 落電梯啊,好似行唔到去)今次兩人食晚餐,入到去就聞到串燒香氣,令人真係更加有食慾。我地嗌左一個dinner set, 有前菜揀咗磯煮飽魚、串燒香菇同埋玉子燒、午餐肉燒、仲有大阪牛肉飯、同埋飲品(揀乂咗玄米茶,期間吹左好多水,店員都好樂意同快手幫我地加水加茶。另外我地亦散點咗芝士年糕燒、鱈魚燒、燒牛舌、手羽燒、燒生蠔❤️、梅酒。埋單$550,雖然上菜極快,但大部份菜式都細心燒烤、調味,其實真係超好食。可惜係牛舌好香,但好韌,幾乎咬唔開啊🥺。我地都勁鍾意磯煮飽魚(大推!!)、午餐肉燒(勁厚、juicy、賣相超吸引,點解會燒得咁好味!)、鱈魚燒(好鬆化,食到停唔到口嘅魚咸香)、燒生蠔(creamy!)、芝士年糕燒(超正!!!)、大阪牛肉飯好大碗,牛肉勁多,炆/煮得入味同好淋。好值得再黎支持下呀!咁方便,坐得舒服,唔好錯過。真心。

今次兩人食晚餐,入到去就聞到串燒香氣,令人真係更加有食慾。
可惜係牛舌好香,但好韌,幾乎咬唔開啊🥺。

好值得再黎支持下呀!咁方便,坐得舒服,唔好錯過。真心。
玉子燒
午餐肉燒
芝士年糕
燒生蠔
鱈魚燒
磯煮飽魚
2021-07-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$270 (Dinner)
玉子燒
午餐肉燒