2023-01-17
✏️ 香辣金蒜烤魚首先,侍應姨姨將佢辛辛苦苦咁拎過黎,因為確實好大盆‼️兩個人食會飽到上心口。呢道名為明爐烤魚。今次我揀選了江團魚,小辣小麻。一如既往見到極多辣椒,鍾意辣但又唔食得辣嘅我當堂嚇窒,不過食落唔算辛辣,香味仲好突出!因為有麻仲有種上癮嘅感覺添。江團魚* 岀各嫩滑小骨💯‼️ 含多黎維生素以及微量元素,係滋補營養佳品。真係一聽落去就好吸引,食落去魚皮好重椒鹽香,魚肉十分新鮮冇被濃味遮蓋住,而且非常小骨。海帶結 牛肚 水晶粉皮呢三款係我最愛嘅小配菜大家可以睇一睇,真係絕對唔細份。由煙韌無比嘅水晶粉皮先焯佢好幾秒,再加上又係焯幾分鐘嘅牛肚(已經熟咗)一拼放入口中嗰種滿足喺寒冷嘅天氣入邊已經唔止雪中送炭咁簡單。請大家多多留意此店💯‼️講到呢度不得不提近排天氣凍咗咁多火鍋烤魚一直都係香港人至愛,呢間又係一間覺得唔好食問我攞返錢系列💯‼️其餘分店都係位於大型商場之內乾淨企理裝修舒適,服務態度非常好。朋友帶我嚟呢度食,真係有種驚喜,佢最鍾意用白飯配送濃味湯汁,普普通通兩個女仔不停用湯汁嚟送飯,所有嘢全清堅持珍惜食物食幾多嗌幾多!舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6服務指數:🌟🌟🌟🌟
呢道名為明爐烤魚。
海帶結 牛肚 水晶粉皮
呢三款係我最愛嘅小配菜
大家可以睇一睇,真係絕對唔細份。
堅持珍惜食物食幾多嗌幾多!
舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6
服務指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
性價比指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6
<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考