2020-10-25 667 views
作為屯門友,竟然一直都冇食過呢間,以前聽個名,以為係酒樓嚟😂點知係食西餐為主,位置係比較隱蔽,非屯門人最快都要喺西鐵站轉巴士,再行一陣先到。環境唔係好大,我哋係即日book位,夜晚得返outside位,不過outside位都幾有風味,小店裝修設計都幾有特色,menu嘅嘢食名好搞笑好有性格,有啲要睇返英文先知係食乜。整體嚟講係好食,特別啱鍾意食濃味嘢嘅朋友,價錢係貴架,兩個人都食咗差唔多700蚊,不過間唔中一次半次喺咁chill嘅環境食好西係一種享受嚟,呢間都係食得過~📍算啦!加油啦!海鮮 $248呢個海鮮餐有蝦、帶子、青口,樣樣都大大份,啖啖肉!白酒味重,啲麵包應該擺埋海鮮一齊食最好,就咁齋食包會好寡好乾,食埋啲菜,口感更豐富📍意大利佬講故仔 $138 其實係卡邦尼意粉,上面鋪咗好厚嘅芝士,重度芝士控會鍾意,不過我哋食落去就覺得芝士太多,個意粉啲汁濃得嚟有啲漏📍你個心太軟啦! $108呢個擺明係心太軟~ 呢間嘅心太軟真係數一數二好食,朱古力醬好濃好多,另外個雪糕球係有茶味但唔似係綠茶(?📍洛神花小麥啤 $68佢有幾款罐裝手工啤,menu有清楚介紹佢哋

📍算啦!加油啦!海鮮 $248

📍意大利佬講故仔 $138

📍你個心太軟啦! $108

📍洛神花小麥啤 $68

佢有幾款罐裝手工啤,menu有清楚介紹佢哋嘅甜度、苦度、香氣,仲有主要味道係乜。呢款小麥啤有紅莓、西柚同洛神花,香氣比較重,唔苦,容易入口,好啱討厭啤酒咁苦、比較少飲酒嘅女仔飲