2017-07-15
帶完肥髀驗身後就食食食,好肯定佢腸胃無問題!天氣太熱,都是在商場活動,睇戲食飯有齊晒,返屋企前都話要食壽司,商場嘅壽司店,門面大,要攞票排隊,等了5分鐘就有迴轉壽司帶嘅位,店內黑色主調略暗,壽司帶好多壽司!又可以散叫!迴轉帶:三文魚刺身:肥髀食珍寶帆立貝:成塊扒咁厚,軟熟淋身,好嫩滑!好味!海膽:無紫菜陪襯,更加食得出海膽嘅甘甜!好味!蟹籽軍艦:肥髀食散叫:三文魚子手卷($48)三文魚子唔腥,份量都幾多!紫菜爽脆,好味!加州手卷($22)走牛油果,肥髀食馬刀貝($28)厚肉爽脆有咬口!好味!千両特製厚燒甜蛋($14)軟熟,一層層蛋微甜,蛋味濃!好味吞拿魚蓉櫻蝦卷($68)魚蓉有啲乾,比較啞色!櫻花蝦香味強但略乾,整體ok特大赤海蝦($28)好肥厚,蝦肉爽口鮮美!菠蘿雪葩($68)肥髀最愛,菠蘿盛載,冰感酸甜食物略貴,不過質素幾好,樣樣都好味!店員斯文有禮!不過臨尾有啲蝦碌,就係埋單出單時,店員A無同出單店員數我嘅碟!只落咗order嘅壽司,又要出過張單!食物水準保持得唔錯!
天氣太熱,都是在商場活動,睇戲食飯有齊晒,返屋企前都話要食壽司, 商場嘅 壽司店,門面大,要攞票排隊,等了5分鐘就有迴轉壽司帶嘅位,店內黑色主調略暗,壽司帶好多壽司!又可以散叫!
迴轉帶:
三文魚刺身:肥髀食
珍寶帆立貝:成塊扒咁厚,軟熟淋身,好嫩滑!好味!
海膽:無紫菜陪襯,更加食得出海膽嘅甘甜!好味!
蟹籽軍艦:肥髀食
散叫:
加州手卷($22)走牛油果,肥髀食
馬刀貝($28)厚肉爽脆有咬口!好味!
千両特製厚燒甜蛋($14)軟熟,一層層蛋微甜,蛋味濃!好味
特大赤海蝦($28)好肥厚,蝦肉爽口鮮美!
菠蘿雪葩($68)肥髀最愛,菠蘿盛載,冰感酸甜
食物略貴,不過質素幾好,樣樣都好味!
食物水準保持得唔錯!