2020-10-07 102 views
好耐冇黎食樓下冰室,今次一個人再去食午餐,打開餐牌睇到咖喱牛腩飯(好味到汁都會撈埋)同蕃茄通....通通好想食!但一個人點食到咁多,一於食瑞士雞翼餐(因為路德圍先有)加錢飲杯新鮮菠蘿冰😋雖然疫情好似冇咁嚴重,但跟餐嘅沙津都用盒個別裝住先送上,食起黎到安心D👍🏻大大隻雞全翼色香味俱全,未食都聞到好香豉油汁嘅豆香味,老實講幾十蚊一客雞翼餐,一定唔會用新鮮雞翼整,為咗成本多數用雪藏雞翼架啦,但係佢哋處理得好好,一啲雪藏味都冇👍🏻 x 20, 雞皮浸倒有爽滑口感,我平時唔食雞翼尖但今次都要破戒,全隻K.O咗😝骨都(倫)埋新鮮菠蘿冰,成杯滿滿嘅新鮮菠蘿, 店主絕不吝嗇等食客大啖大啖菠蘿食住飲,好爽快