2021-12-09 77 views
放工同朋友來到呢間聚朋坊呢間京川滬菜館,全日都免加一、免茶芥可以用QR code點單,避免漏單情況。限時推廣點以上菜式仲有青島啤酒送,好抵呀。酸菜桂花魚 中辣$298:賣相吸引,砌返原條桂花魚外形,擺盤細心。桂花魚肉好滑,份量不少,魚片沒有骨。頂層有芫茜,辣椒粒,加上芝麻粒、酸菜、青麻籽調味,配菜有爽脆萵筍、 娃娃菜、黑木耳,仲有索湯汁薯粉、 芽菜、豆卜 等。中辣很合自己胃口,酸辣得爽,加酸菜湯汁好送飯。小籠包:一客有5隻,外皮薄透,一咬爆多湯汁,嘴尖朋友都讚小籠包有水準,同上海食過差不多,亦見到有人特意外賣小籠包回家,果真係店舖搭牌。炸饅頭 :炸得外脆內軟嫰,可以點少少煉奶,更添滋味。服務細心,見朋友食到辣流晒汗,細心幫我哋開大冷氣,等我地食得舒服點!
可以用QR code點單,避免漏單情況。

限時推廣點以上菜式仲有青島啤酒送,好抵呀。

酸菜桂花魚

小籠包

炸饅頭

炸饅頭 :炸得外脆內軟嫰,可以點少少煉奶,更添滋味。
2021-12-09
Type of Meal