2018-07-24 343 views
之前喺首爾食過一次Tom N Toms,個toast超好味,亦知佢喺屯門開咗分店,礙於店面太細,長期滿座,所以每次想去都會放棄。睇戲前有個半小時空檔,唯有再去碰運氣,慶幸有對老夫婦準備走,讓咗位俾我同朋友。朋友叫咗杯凍鮮奶綠茶,我叫薄荷朱古力㗎啡湯姆冰樂,再share忌廉焦糖吐司。埋單發現店員自動將奶綠同吐司轉套餐,所以奶綠只係$20!吐司水準同韓國店一樣,厚得嚟又夠鬆軟,焦糖唔多,唔會太漏可惜杯薄荷朱古力咖啡冰沙出事,薄荷似係溝cocktail 果隻薄荷酒,朱古力咖啡亦不是mocha,成杯嘢溝埋個果好怪,又苦又咸!下次都係叫返d大路咖啡嘆個吐司好了!
埋單發現店員自動將奶綠同吐司轉套餐,所以奶綠只係$20!

吐司水準同韓國店一樣,厚得嚟又夠鬆軟,焦糖唔多,唔會太漏

2018-07-22
Type of Meal