2024-05-24 93 views
餐廳裝修好靚,有少少去咗韓國嘅感覺,打卡一流,適合同朋友聚餐😝每個店員都帶住橙色嘅帽😆好cute!店員服務態度好好,見我地猶豫不決,好主動過嚟介紹菜式😆✨抹茶麻糬窩夫 $92好大塊麻糬呀 !!! 😍作為麻糬控,見到成隻手咁大嘅麻糬,真係好開心😍麻糬Q彈有嚼勁,仲食到微微糯米香!配搭濃郁嘅抹茶粉,又甘又甜,真係味覺享受😍✨上面有好多cream😝質地好細滑,夾埋一齊食好幸福🥹窩夫厚身,外面脆卜卜,入面鬆軟,蛋味香濃,一上枱已經嗅到非常重嘅牛油香,而且份量好大,好抵食!肉醬芝士千層麵 $86份量都唔少,兩個人食啱啱好,蕃茄、牛肉、芝士嘅配搭永遠唔會出錯,酸酸甜甜🍅味道濃而不膩,非常滋味,上面仲有幾塊雞蛋添😝正!醬燒牛肉飯卷 $88嚟到韓國餐廳點可以唔食飯卷😈味道好正宗,入面包咗蘿蔔絲、雞蛋、青瓜、醬燒牛肉等等,食落去口感豐富,而且食材夠新鮮,蘿蔔絲好爽口!好食😝

抹茶麻糬窩夫 $92

肉醬芝士千層麵 $86

醬燒牛肉飯卷 $88
2024-05-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
  • 抹茶麻糬窩夫