見到東方日報介紹又經開所以同家人一齊去試下,店子雖小,但座位一點也不吝嗇,坐得舒服不覺逼夾。今次很幸運,因為老闆在場親自招呼客人。老闆很親切,而且細心為我們推介及講解。而且還一早為我兩個小朋友準備左很優質的餐具。食物方面,十分滿意,食材非常新鮮,黑毛豬爽口,油脂甘香美,再配上兩款高級醬料分別係意大利黑松露醬及日本柚子胡椒醬真係好味到成碗飯食晒。而價錢同係出面自己買塊黑毛豬返去煮差不多,十分超值,出去食重便過自己買!另外我地亦叫左去澳洲和牛,真係好好食,同係其他日本餐廳食$500 塊的差不多,之後再放上蘑菇吸收剛煮完肉的油,然後再少少黑胡椒及日本高級粉紅色岩鹽再煮食, d 蘑菇好食到一定要再Encore,重要係免費Encore!我好肯定老闆純對係非常講究,有要求,盡善盡美的人!重要係對客人一點也不吝嗇,好難得。所以一定會帶其他朋友返來再食。
2016-10-23