2023-05-29 36 views
將軍澳海濱真係有好多高質嘅西餐廳,呢間Le Marché嘅牛扒真係好出色,超高水準🥩餐廳仲要對正個海,好有氣氛,仲設有戶外同空內位置,帶埋毛孩嚟又得🐱🐶咁啱隔離枱就有人帶咗狗狗嚟,店員仲請毛孩們食雪糕😂•美國特選級天然黑白牛肉眼扒(16oz)($478)一定要試呢度嘅招牌ribeye🥩供應10oz同16oz兩個份量💕我哋揀咗五成熟,牛扒肉質幼滑多多汁,無筋無肥膏,切開睇到肉質粉粉嫩嫩😍另外,幾貼心嘅係店員會介紹四款唔同產地嘅芥末醬配牛扒食,店員推薦咗一款甜啲嘅芥末俾我哋🤍薯條可以任食🍟絕對值得為呢塊扒再嚟多次‼️•招牌生牛肉他他($138)作為前菜,呢個生牛肉他他係超開胃,脆多士上面有粒煮到超淋嘅蒜頭,壓成蓉再配生牛肉他他,好香好濃牛味✨•卡邦尼意粉($128)呢個卡邦尼嘅蛋汁特濃,意粉勁掛汁🍝煙肉油脂好香🤍🍸: Roselle Soda ($58) & Virgin Blue Lagoon ($58)

•美國特選級天然黑白牛肉眼扒(16oz)($478)

•招牌生牛肉他他($138)

•卡邦尼意粉($128)
呢個卡邦尼嘅蛋汁特濃,意粉勁掛汁🍝煙肉油脂好香🤍