2019-04-22 116 views
好耐好耐冇食過放題啦!今日難得中午出到黎旺角!終於可以揀番間平靚正既放題黎食!今次帶住兩位老老!估吾到比我搵到呢一間大滿喜可以享有老人優惠😱真係好貼心!因為兩位老老真係食得吾多野!先講番正題!黎到放題店緊係要食刺身啦!走吾甩既當然有三文魚😍😍😍呢度既三文魚厚切不得止!仲要夠哂凍同新鮮🙈🙈吾似出面啲刺身咁冇乜魚味!跟住當然吾少得既就係油甘魚!油甘魚真係好蝦啲放題店去做!因為只要一吾夠新鮮就會好腥!呢度新鮮得黎果陣魚味仲要好濃好🤤🤤完全抗拒吾到!除左呢兩樣之外!當然吾少得係甜蝦!每隻甜蝦都勁大隻!仲要肉質有咬口吾會鬆弛哂咁!證明呢間放題店既刺身夠哂新鮮👅壽司方面一定要瘋狂食佢花之戀!飯同刺身既比例岩岩好!吾會話用啲飯黎質飽你!一絕!利申食左成十舊😂😂另外令我最滿意既係佢自助吧有青口提供!新鮮肥美!仲要一食完就會fill得勁快🙆🏼‍♂🙆🏼‍♂牛油栗米我都係咁食!當清下腸胃都吾錯!

2019-04-15
Type of Meal