2021-01-27
果然係科學園,連食個晏晝飯,都可以咁高科技。基本上餐牌都係幾固定,只要早啲嚟到,都可以有得食。因為飯盒嘅數量都唔太多,我哋去到嘅時候基本上大部份都賣晒。柚子胡椒照燒雞扒雖然係叫做胡椒,但係都唔會太辣,柚子場嘅氣味就唔係超級突出,但整體味道係好食嘅!啲飯都唔會太過硬或者係太多水。有心思嘅地方係,配菜非常之足夠,而且呢個丼飯加上左足夠嘅蛋絲,係可以配埋白飯食到最尾一啖。明太子魷魚意粉細麵老實講,魷魚就真係少咗啲,大概只搵到一條大兩條細🤣 不過我朋友話我行呢意粉就好好食。我偷食咗少少,感覺到幾平衡到各方面:有落cream carry d 明太子醬,將嘅味道都出到黎,加上少少少少辣。所以,我明白點解fd子係可以喺咁少餸嘅情況下,食得晒成個意粉當然,我分咗舊雞俾佢食😂配菜都真係有啲心思:有兩粒甜薯,有蕃茄仔,丼飯會跟玉子蛋添😍 買完飯俠之後,仲可以有飲品,所以感覺係幾抵食!😂 就咁望佢送出嚟,佢有種幾好玩嘅感覺😌
柚子胡椒照燒雞扒
明太子魷魚意粉細麵
當然,我分咗舊雞俾佢食😂