2019-10-07 36 views
上星期一同老婆去開附近搵個朋友,完左就去附近睇下有咩食下。上openrice查下見到琥酌咁多人推介就入去試下可能因為地點關係,而且又夜了。都有唔少空枱。我地兩個無book都可以直接坐低。睇menu就點左明太子雞翼,安格斯吉烈牛同一個煲,店員好耐心解釋有d咩,又幫我地先開左爐。三個點牛嘅醬有芥末,鹽,同埋自制燒汁。明太子雞翼好脆,又夠熱,入面明太子份量又唔會過量或太少,令咸度適中。好好味之後安格斯牛黎左,吉烈皮炸粉做得好好,唔會有甩出黎情況,厚薄適中,講返個汁,我最中意都係芥末醬,同吉烈牛好夾,令到個油膩感大減最後係一個牛肉火鍋,份量唔係好大,大概一人份量,菜量都豐富夠熱👍另外,食緊中途店員都主動幫我地換火種,唔會發生唔夠熱燒情況,值得一讚。最後,原來好多人都係book左枱黎,所以開頭唔多人其實食下食下已經好多人了埋單合共$600,兩個人都食得好開心,環境舒適,店員服務態度好,食物質量好好

三個點牛嘅醬有芥末,鹽,同埋自制燒汁。

2019-09-30
$300 (Dinner)
Celebration
Anniversary