2019-09-15 10 views
一入到去就一種高級嘅感覺,裝修都幾精緻,牆上面有唔同富有中國特色嘅面譜,佢亦都擺咗好多唔同種類嘅酒樽,感覺上好高級!兩個人叫咗四個餸食完啱啱好夠飽!泡椒跳水蛙 - 望落份量比想像中少。食落應該有一隻水蛙,今次叫咗小辣,完全可以接受,佢個辣味好過癮,係慢嘅辣,唔會話一食就超級辣食唔到下一嚿,呢隻係後勁比較強。清炒萵筍絲 - 味道清甜,萵筍好爽口,食完水蛙再食呢個完全可以解辣。紅油抄手 - 因為佢有好多辣椒油,所以睇落好似好辣咁。食落少少麻但係唔係太辣。入面嘅餡好Juicy干鍋菜花 - 成煲都係菜花,唔會太油,好健康。入面仲有啲煙肉,但味道較鹹。整體來講佢啲辣嘅菜式都做得非常出色,下次會嚟食下佢個火鍋。

兩個人叫咗四個餸食完啱啱好夠飽!

整體來講佢啲辣嘅菜式都做得非常出色,下次會嚟食下佢個火鍋