2020-07-21 36 views
今天lunch 來到位於大角嘴新開的牛極店,原來牛極已有多間分店,唔係朋友帶我來都唔知大角嘴都開張了! 正呀!因為我係「牛魔王」,好喜歡食靚牛肉啊! 而大角嘴近旺角區都係方便,而且冇咁多人不錯👍加上這間店舖的環境寛濶又舒服,我和朋友一起食便舒服好多了!點餐前店員會耐心講解不同牛位置和特點,讓我們更加了解自己想食的牛肉部位,便可以清晰點餐了!客人都在店員幫助下在自助機點餐,並由店員奉上新鮮牛排牛柳,牛肉在熱度300度高溫的石板上任我們的需要燒出自己想要的多少成熟!牛肉真的食得出經過挑選的靚牛,新鮮好好味,好滿意!今天我享受了一個輕鬆美味的午餐體驗! 大角咀地址:  大角咀大全街38號地舖

大角咀地址:  大角咀大全街38號地舖