2013-10-10 30 views
比左$81 食個Cheese burger set. 除左杯雪碧叫正常, 同個裝修OK 之外.1. Cheese burger, 個飽係大亦唔油膩~ 不過塊牛肉冇牛肉味, 仲要好薄3MM 都比多佢, 更加唔好講牛肉有冇肉汁, 亦都唔覺佢有點煎過~ 芝士又係冇味. 最好食係塊蕃茄, 最少有蕃茄味.2. 薯條.. 唔油, 不過一D 都唔脆.   可能呢間burger 係好健康, 冇咩油, 不過呢個價錢食burger 係灣仔區大把好過佢10倍既選擇.呢間新店絕對可以列入我自己既永不錄用名單~希望店主會改善一下食物質素, 唔係O係灣仔呢個咩都有得食既地方好難生存~

2. 薯條.. 唔油, 不過一D 都唔脆.

呢間新店絕對可以列入我自己既永不錄用名單~

2013-10-10
$81 (Lunch)